تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/11/01 - 18:03
کد خبر: 528075

افزایش ۱۲۰ درصدی تیراندازی پلیس در مقابله با اشرار/ دستگیری ۱۵ نفر از اراذل و اوباش پایتخت

افزایش ۱۲۰ درصدی تیراندازی پلیس در مقابله با اشرار/ دستگیری ۱۵ نفر از اراذل و اوباش پایتخت

معاون عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ از دستگیری ۱۵ نفر از اراذل و اوباش پایتخت خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرهنگ سعید راستی در طرح دستگیری اراذل و اوباش که صبح امروز در پلیس امنیت برگزار شد، گفت: همکارانم در هفته های اخیر موفق به دستگیری چند نفر از اراذل و اوباش شدند که باعث چندین فقره قطع عضو شده بودند.

وی افزود: اولین پرونده درباره درگیری در جلوی بیمارستان لقمان است که به واسطه بستری شدن یکی از اراذل و اوباش در این بیمارستان، چند نفر به هم محلی‌های این فرد که در مقابل بیمارستان حضور داشتند حمله می‌کنند. این پرونده ۶ متهم داشت که همگی در نقاط مختلف شهر دستگیر شدند.

معاون عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ ادامه داد: پرونده بعدی درباره درگیری اراذل و اوباش با ۳ کارگر در حال اسباب کشی در خیابان استاد معین بود. در این پرونده سه کارگر در حال استفاده از آسانسور برای جابه‌جایی اسباب بودند که یکی از ساکنان که از اراذل و اوباش است با این افراد درگیر شده و با صدا کردن سایر دوستانش، سه کارگر را با قمه زخمی کرده‌اند که سه نفر دچار قطع عضو و از کارافتادگی دست شده‌اند.

دو نفر متهم اصلی این پرونده هم که هنگام دستگیری نیز مقاومت کرده و به روی پلیس قمه کشیدند همکارانم با استفاده از قانون به کار گیری سلاح هر دو نفر را زخمی و دستگیر کردند.

راستی گفت: پرونده سوم، مربوط به درگیری در خیابان جیحون است. در این‌ پرونده یکی از اراذل و اوباش برای یک شهروند که مقابل واحد صنفی خودش ایستاده بوده مزاحمت ایجاد کرده و با قمه باعث قطع عضو گوش وی می شود. هر دو نفر متهم این پرونده گلوله خورده و در بیمارستان سجاد بستری هستند.

وی افزود: در مجموع ۱۵ نفر متهم این سه پرونده دستگیر و تحویل قانون شدند.

معاون عملیات پلیس اطلاعات تهران بزرگ ادامه داد: اراذل و اوباش بدانند که پلیس در برخورد و دستگیری آنها هیچ‌ محدودیتی ندارد و امسال میزان تیراندازی پلیس به این افرادی که مقابل مأموران مقاومت کرده و تسلیم نمی شوند، ۱۲۰ درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین از قوه قضائیه می خواهیم که برای این برهم زدگان نظم و امنیت، اشد مجازات را در نظر بگیرند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تقنین، ابزار نهایی است؛ نه نقطه شروع
تخفیف و معافیت شهریه برای دانشجویان دانشگاه آزاد در صورت ازدواج
هاتف صالحی؛ منصوب دولت یا منتقد دولت؟
گروسی: مذاکره برای حل موضوع هسته‌ای ایران ادامه دارد
حیدری: افزایش قیمت بنزین تأثیری بر کرایه تاکسی‌ها ندارد
اقتصاد رها، حاشیه‌ها در اوج
ناگفته‌های وکیل اولیای دم امیرمحمد خالقی؛ حکم قصاص قاتل به کجا رسید؟
الگوی زن تراز در نگاه رهبر انقلاب؛ انسان عرشی و کنشگر اجتماعی
ترامپ، پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات میان دوره‌ای را سخت عنوان کرد
موفقیت جهانی پژوهشگر دانشگاه تربیت مدرس در تولید سوخت پاک از زیست توده
برنامه‌های تشویقی برای کاهش وابستگی مالی دانشگاه‌ها به دولت
تلاش بی‌نتیجه ریاض و ابوظبی برای توقف درگیری میان مزدوران یمنی خود
جنجال جایزه «ترامپ»؛ آیا رئیس فیفا جریمه می‌شود؟
کشته شدن آمریکایی‌ها در سوریه را تلافی می‌کنیم
هیچ‌وقت به آمریکا به‌عنوان یک مذاکره کننده صادق اعتماد نکرده‌ایم
نتایج آزمون ورودی کارآموزی وکالت سال ۱۴۰۴ کانون وکلا دادگستری اعلام شد
حوزه حکمرانی آب نیازمند ایجاد ساختار صحیح اجرایی است
آمادگی معاونت علمی برای سرمایه‌گذاری یک‌ همتی در شبکه آزمایشگاهی کشور
جنجال جایزه «ترامپ»
کالابرگ سه دهک اول واریز شد
شبکه «شاد» باید منظم، عادلانه و پیشرو باشد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top